Encore Rental
Professionele ondersteuning door middel van audiovisuele faciliteiten

Over ons

Encore-rental verzorgt voor u professionele ondersteuning door middel van audiovisuele faciliteiten op bedrijfspresentaties, aandeelhoudersvergaderingen, evenementen en congressen is in de laatste jaren steeds meer een bindende factor geworden in de communicatie en services naar uw klanten. Het gebruik van audiovisuele technieken maakt deze verbinding steeds meer mogelijk.

Door onze internationale expertise en 35 jaar ervaring zijn wij zeer geschikt uw presentatie, vergadering, evenement of congres met passie om te zetten naar een fantastische ervaring voor u en uw klanten.

Werkwijze

Crew

Met ruim 35 jaar ervaring kunnen wij onze crew zo trainen dat geen uitdaging in de weg staat. Op deze manier kunnen wij garanderen dat wij met de beste professionals aan uw project werken, en dat wanneer u vragen heeft, deze niet onbeantwoord blijven.
Onze crew heeft jaren internationale ervaring in deze uitdagingen.

Apparatuur

Door te werken met de beste apparatuur van onder andere Black Magic Design, Christie, Barco, Absen en BrightSign kunnen wij de goede kwaliteit leveren die u van ons mag verwachten. Door onze apparatuur uitgebreid te testen voor wij onze crew ermee op pad sturen zijn wij eventuele uitdagingen hierin voor.

Full Service

Door crew en apparatuur te combineren met onze ervaring kunnen wij de full service verlenen en is geen uitdaging ons te gek. Door samen te werken met betrouwbare partners kunnen we voor u het totaalplaatje en niet enkel een onderdeel leveren. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Stuur ons uw project

Uw project vastleggen of live streamen?
Neem contact op om uw project aan ons voor te leggen

Absen LED, Barco, Prolights, Harmonic Design, Christie, Brightsign, Blackmagickdesign

© 2023 Encore. All rights reserved. Webdesign door Tiki Media